September 22, 2008

Kyrgyzstan: artistic impression

Kyrgyzstan may already be thousands of kilometers behind us, but it's never too late to let you share Floris's artistic impression of this beautiful country. It's probably called "naivistic art", but let's just admit that he can't actually do much better...

Note the bilingual (Finnish-Dutch) sheep!

2 comments:

Anonymous said...

Wij hebben altijd al geweten dat Floris nog verborgen talenten had! Wat zijn we blij nog eens iets van jullie te zien en te horen. En Floris .... wat is je baard gegroeid!
De foto's zijn prachtig. Waren we maar bij jullie. Dagelijks bekijken we de atlas en vragen we ons af waar jullie bedje alweer zal gespreid zijn. We zijn heel benieuwd naar jullie verhalen. Ik (ma) ben pas terug uit Marbella. Een overheerlijke, rustige vakantie in goed gezelschap . Een ideaal middel om heimwee naar vroeger werk geen kans te geven. Op TBS zijn valt mee. Een zee van tijd en nooit een opgejaagd gevoel. Het is toch wel wennen, maar het lukt me aardig.
Het gezinnetje van Iannis was hier in het weekend. Rolfje is alweer veel veranderd. Hij kan al heel rustig alleen met zijn speeltjes bezig zijn. Hij eet alles wat hem wordt voorgeschoteld en slaapt in om het even welk een bedje. Een schat van een jongen.
Binnenkort sturen we opnieuw een lange mail met al de nieuwtjes.
Een dikke knuffel en vele kusjes van ons allebei.

Ma en pa

Floris & Hanna said...

Artistiek, nietwaar? Ik heb ook al een paar goeie commentaren gekregen van andere reizigers! Het is best leuk om de ervaringen in een ander formaat te gieten dan alleen maar tekst.

Goed om te horen dat je TBS meevalt (hoe kan dat tegenvallen?) en dat de Spanje-reis leuk was.

Ik kijk alleszins heel erg uit om jullie te zien, en vooral mij klein neefje.

Maak jullie alleszins geen zorgen over ons: alles gaat goed met ons en we amuseren ons best.